HALSONT OCH EBAY

 Attans plättar! Jag har fått halsont och var tvungen att stanna hemma från skolan idag. Jag tar alltid på mig för lite kläder på våren, vilket leder till att jag blir sjuk.
Men strunt i allt elände, jag fick hem två paket från ebay!
Undra vad de kan innehålla!!!
Ögonbrynsmascara och läppstift! Båda produkterna är från Etude House. ^^
 
Det blev ett rosa denna gång. Jag älskar deras Dear My Jelly Lips Talk läppstift och vill gärna ha alla färger som finns, hehe.
Här är båda produkterna på mitt ansikte. Jag inser att man inte ser läppstiftfärgen så bra, den är mer rosa i verkligheten. 
Jag köpte ju även ögonbrynsmascaran, som jag redan har, i en mörkare nyans. Denna är för mörkbrunt till svart hår, men den passar mycket bättre till hur jag vill att mina ögonbryn ska se ut. Jag var orolig att den skulle vara för lite brun och för mycket svart i färgen, men den passar alldeles utmärkt. Jag vet att jag redan har en, men som sagt så var den alldeles för ljus för att jag själv skulle tycka om den. Jag älskar produkten dock, och är väldigt glad att jag bestämde mig för att köpa den i "rätt" nyans. Om någon funderar på att köpa denna produkt rekommenderar jag att inte stirra sig blind på vilken hårfärg nyansen rekommenderas till, utan mer vilken nyans man vill att ögonbrynen ska vara.