ETUDE HOUSE SKIN MAL:GEM REVIEW

För ett tag sedan berättade jag ju att jag fått hem en ny toner på posten, och att jag var väldigt exalterad över att börja använda den. Tyvärr gick det inte riktigt som planerat...
Förpackningen som själva produkten kommer i ser ut såhär. Jag tycker att den är väldigt fin och stilren på något sätt, vilket uppskattas.
Sen ser produktförpackningen ut såhär. Också stilren och classic på nåt sätt. Förpackningen har ingen pump eller nåt sådant, och den är gjord av ganska hård plast, så man får tippa flaskan eller skaka lite på den för att få ut själva produkten.
En toner är ju som ett ansiktsvatten som återställer hudens pH-balans och attackerar olika sorters hudåkommor beroende på vilken man köper.
I denna hudserie finns fem olika toners som alla lindrar olika sorters problem med hyn, samt en emulsion:
Vänster - Höger: - EMULSION: Återfuktar. Passar torr, känslig hy.
                         - FRESH: Kontrollerar sebum. Passar oljig hy.
                         - ESSENTIAL: Kontrollerar sebum samt återfuktar. Passar blandhy.
                         - SMOOTHER: Exfolierar huden samt rengör porerna. Passar normal hy.
                         - MOIST: Mjukgör huden samt reducerar porernas storlek. Passar normal till torr hy.
                         - DEEP MOIST: Återfuktar på djupet. Passar torr hy.
 
Det är i stora drag vad dessa olika produkter gör. Sen kan man ju fördjupa sig lite mer i den man tror  passar  bäst till ens hy.
 
Det här är beskrivningen på ETUDE HOUSE SKIN MAL:GEM FRESH:
A hypoallergenic toner that promotes clean and clear skin complexion. This oil control toner reduces sebum production without over drying. It contains bamboo extract which nourishes and moisturizes the skin, while still maintaining a matte finish. Minimizes the appearence of pores by tightening and removing ecess impurities.
 
Jag valde ju att köpa FRESH, eftersom att jag för det mesta har ganska oljig hy och det här med mattifying och sebumkontroll lät ganska övertygande.
Mitt första intryck när jag använde den var att den doftade ganska starkt. Ingenting för den med känslig hy alltså. Fast den doftade väldigt gott, så jag klagade absolut inte!
Den var väldigt rinnig, precis som de flesta toners, och sjönk snabbt in i huden. 
Men sen kom det tragiska. Jag fick jättemycket acne! Jag hade inget jätteproblem med finnar innan, men efter att jag använt produkten i några dagar fick jag acne i hela ansiktet, inte bara där det brukar dyka upp. 
Jag gav produkten ungefär två veckor, men sedan gav jag upp.
 
Det känns jättetråkigt att jag inte kan säga mer om den här produkten, och jag känner inte direkt något större sug efter att prova den igen. Jag kandäremot tänka mig att prova ESSENTIAL eftersom att jag har lite blandhy nu på vintern, men vi får se.
 
Jag känner inte att jag kan sätta något betyg på den här produkten eftersom att den inte alls funkade för mig. Jag är däremot övertygad om att den kommer fungera utmärkt för någon annan!